Grillowane kotlety jagnięce z sosem Curry, jabłkowym i Rodzynkowym

Grillowane kotlety jagnięce z sosem Curry, jabłkowym i Rodzynkowym
Grillowane kotlety jagnięce z sosem Curry, jabłkowym i Rodzynkowym wymagają ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka wody, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce z sosem Curry, jabłkowym i Rodzynkowym, Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Kotlety jagnięce sezamowe z sosem miodowo-Rodzynkowym.

Składniki

7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijabłka-obrane, obrane i posiekanejabłka-obrane, obrane i posiekane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiAromat klonowy do smakuAromat klonowy do smaku596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie2(zima)curry w proszku, lub do smakucurry w proszku, lub do smaku11 funt cukinii,suszony tymianeksuszony tymianek1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizłote rodzynkizłote rodzynki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kolendra mielonakolendra mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kminek mielonykminek mielony680Orzechy dowolne (posiekane)kotlety jagnięcekotlety jagnięce1cytryna (w tym skórka), posiekana i drobno posiekanacytryna (w tym skórka), posiekana i drobno posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciemne rodzynkiciemne rodzynki2(może być lub przeglądać)sól, lub do smakusól, lub do smaku11 funt cukinii,paluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)woda, w razie potrzeby (opcjonalnie)woda, w razie potrzeby (opcjonalnie)2(może być lub przeglądać)1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 2012Ten rocznik 2011 jest szczególnie szczegółowy i zgryźliwy i wydaje się smakować każdy kamyk i każdy lee. Lekkie, ale długie, jak woda źródlana lub wysokogórskie białe wino, o dużym potencjale starzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn