Grillowane kotlety jagnięce z pieczonym czosnkiem

Grillowane kotlety jagnięce z pieczonym czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych kotletów jagnięcych z pieczonym czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,77 zł za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz gałązki tymianku, puree z fasoli, kotlety z jagnięciny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pat ' s Garlic grillowane kotlety jagnięce, Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i miodem, oraz Kotlety Jagnięce Z Grilla Z Marynatą Czosnkowo-Rozmarynową.

Instrukcje

1
W dużym, płytkim naczyniu połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek z tymiankiem, mielonym czosnkiem, rozmarynem i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2
Dodać kotlety jagnięce i włączyć do Płaszcz z marynaty. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ułóż połówki czosnku pokrojonego bokiem na dużym arkuszu folii i skrop oliwą. Zawiń czosnek w folię i piecz przez 1 godzinę, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Zdjąć kotlety z marynaty, wyrzucić tymianek i zeskrobać czosnek. Przyprawić kotlety solą i pieprzem i grillować na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i średnio rzadkie, 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Kotlety podawać z pieczonym czosnkiem i Puree z białej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn