Grillowane Kotlety Jagnięce Z Cytryną I Rozmarynem
Grillowane kotlety jagnięce z cytryną i rozmarynem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 367 kalorii, 19g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz Chile pasty, rozmaryn, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem.
Instrukcje
Wymieszaj jogurt, sok z cytryny, skórkę z cytryny, pastę chile, czosnek, rozmaryn, oregano, sól, czarny pieprz i cynamon razem w małej misce.
Przenieść do zamykanej plastikowej torby.
Dodać kotlety jagnięce, płaszcz z marynaty, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Marynować w lodówce przez 4 godziny.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Z marynaty wyjąć kotlety jagnięce i zeskrobać nadmiar. Zużyta marynata należy wyrzucić. Kotlety doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Miejsce na rozgrzanym grillu i gotować, aż rumiane i średnio rzadkie w środku, 3 do 4 protokół. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C).