Grillowane kotlety jagnięce i pikantny homar z puree ogrodowym
Grillowane kotlety jagnięce i pikantny homar z puree ogrodowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1070 kalorii, 69g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ser ricotta, liście mięty, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z puree z karczocha, chrupiącymi karczochami i oliwą Cerignolan, Pikantne Kotlety Jagnięce Z Grilla, oraz Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób Puree ogrodowe: zagotuj duży garnek z osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać groszek, szparagi porady, i fasolka szparagowa i gotować, aż jasnozielony i chrupiące przetargu, o 3 protokół. (Jeśli używasz mrożonego groszku, możesz je wrzucić w ostatniej chwili do rozmrożenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Odcedzić, przelać do miski z osoloną lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie, i ponownie odcedzić. Zapisz kilka kawałków każdego warzywa do wykorzystania jako dekoracji. Ostudzone warzywa przecier w robocie kuchennym, wlewając oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj ricotta i szalotki i proces ponownie. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1
Kotlety jagnięce posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na średnim ogniu przez około 8 minut na stronę średnio rzadką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Dużych Szalotek
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.
3
Dla homara: w małym rondlu na małym ogniu roztopić masło z pomidorem, tymiankiem, solą i pieprzem. Gotować przez około 5 minut, aby rozbić pomidora; odstawić. Ogony homara zalać oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj je po stronie skorupy przez około 5 minut. Obróć je i łyżka na niektóre z masła pomidorowego; gotować przez kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ogony Homara
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji