Grillowane Kliny ziemniaczane z gorącym czosnkiem, czerwonym Chili, parmezanem i pietruszką

Need a przystawka bezglutenowa? Grillowane Kliny ziemniaczane z gorącym czosnkiem, czerwonym Chili, parmezanem i pietruszką może być super przepis, aby spróbować. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka parmigiano-reggiano, płatki chili, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczony Czosnek Parmezan Ziemniaki Kliny, Pieczony Czosnek Parmezan Ziemniaki Kliny, oraz Chrupiący Pieczony Czosnek Parmezan Ziemniaki Kliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w garnku z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować ziemniaki do miękkości, ale nadal twarde, o 40 protokół. Ziemniaki muszą być gotowane przez i widelec przetargu, ale nadal trzyma swój kształt.
Odcedzić i umieścić na desce do krojenia.
Ostudzić, a następnie pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 klinów.
Grill do średniej wysokości.
Ziemniaki posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill na złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu, aż zacznie migotać.
Zdjąć z ognia i natychmiast dodać czosnek, czerwone płatki chili i pietruszkę i odstawić na 1 minutę. Doprawić oliwę solą i pieprzem, do smaku i skropić ziemniaki.
Posypać serem i podawać od razu.