Grillowane kiełbaski z karmelizowaną cebulą i jabłkami
Grillowane kiełbaski z karmelizowaną cebulą i jabłkami to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką jabłka, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Podobne przepisy to Kiełbaski z karmelizowaną czerwoną cebulą i Radicchio, Kiełbaski pieczone na patelni z jabłkami, cebulą i szałwią, oraz Chleb kukurydziany z karmelizowanymi jabłkami i cebulą.
Instrukcje
Przygotuj grill na duże ciepło.
Widelcem, poke kiełbaski kilka razy.
Umieścić w garnku, przykryć wodą i dusić na średnim ogniu, aż gotowane przez, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Ciepłe masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż będzie miękka i półprzezroczysta. Wymieszać jabłka, ocet, i brązowy cukier; gotować, mieszając delikatnie, aż karmelizowane, o 10 do 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Tymczasem umieścić kiełbaski na grillu (lub pod brojlerem), i gotować, aż dobrze rumiane.
Podawać na kopcu karmelizowanych jabłek i cebuli.