Grillowane kanapki z Portobello, papryką i kozim serem
Grillowane Portobello, papryka i kozi ser kanapki jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czapki portobello grzyb, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Balsamiczne Burgery Portobello Z Papryką I Kozim Serem, Sałatka z grillowanych pomidorów, papryki i Portobello, oraz Grillowane kanapki z Portabellanem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i czosnek w dużej misce.
Dodać paprykę i grzyby portobello; wrzucić delikatnie do herbu.
Usuń warzywa z mieszaniny octu i odrzuć mieszaninę octu.
Umieść paprykę i grzyby na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony.
Wyjąć warzywa z grilla; lekko ostudzić.
Paprykę pokroić w cienkie paski.
Połącz paprykę, bazylia, sól i czarny pieprz w małej misce.
Rolki przeciąć na pół poziomo; ser rozłożyć równomiernie po ściętych bokach rolek. Ułóż 1 czapkę grzybową na dolnej połowie każdej rolki; górna każda porcja z około 1/3 szklanki mieszanki papryki i górnej połowy rolki.
Kanapki umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania.
Umieść żeliwną lub inną ciężką patelnię na kanapkach; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Grill 3 minuty z każdej strony lub aż chleb jest tosty (pozostawić żeliwną patelnię na kanapkach podczas gotowania).