Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową

Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową
Grillowane kanapki z polędwicą wieprzową to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę dijon, pomarańczową marmoladę, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, oraz Grillowane Kanapki Z Filetem Z Polędwicy Wieprzowej Memphis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W małej misce wymieszać marmoladę i 1 łyżkę musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posmaruj wieprzowiną olejem. Przykryć i grillować wieprzowinę na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając od czasu do czasu, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa wstawiony w środku czyta 71°. lekko szczotkować 1 łyżkę mieszanki Marmolady nad wieprzowiną przez ostatnie kilka minut grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pozostałe 3 łyżki musztardy rozprowadzić po jednej stronie kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
4
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Sałatę i wieprzowinę ułożyć na połowie kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina
6
Podgrzać pozostałą mieszaninę Marmolady do wrzenia; skropić wieprzowiną. Wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn