Grillowane kanapki z grzybami Portobello z rukolą i białą fasolą

Grillowane kanapki z grzybami Portobello z rukolą i białą fasolą to wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 106 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka liści rozmarynu, woda, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Bezmięsny poniedziałek: grillowane Burgery z grzybami Portobello z Romesco i rukolą, Pieczone kanapki z bakłażanem z białą fasolą, oraz Kanapki z tuńczykiem z białą fasolą.
Instrukcje
W misce robota kuchennego, połączyć białą fasolę, 1/4 szklanki soku z cytryny, czosnek, rozmaryn, i wody. Mieszanka. Po uruchomieniu maszyny skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Proces aż do całkowitego gładkości, około jednej minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść rozprzestrzeniania do miski i przechowywać w lodówce.
Zapal pół komina pełnego węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, podgrzewaj jedną stronę grilla gazowego do średniej wysokości, przykrytej, przez co najmniej 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Używając pędzla do ciasta, umyj obie strony czapek grzybowych dużą ilością oliwy z oliwek, około 1 łyżki stołowej na grzyb. Obie strony pieczarek obficie przyprawiamy solą i pieprzem. Gdy grill jest gorący, dodać grzyby na gorącą stronę i gotować, pod przykryciem, aż grzyb będzie dobrze rumiany z jednej strony, o 4 protokół. Pieczarki przerzucamy i gotujemy przez kolejne 4 minuty.
Pieczarki przełożyć na talerz.
Dodaj roladki do grillowania i lekko tosty z obu stron, około 2 minut na stronę.
Pozostałą łyżkę soku z cytryny i 2 łyżki oliwy z oliwek ubić i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstaw sos na bok.
Rozłóż DNA rolki kanapkowej i rozprowadź je niewielką ilością mieszanki białej fasoli.
Dodaj 1 grzyb do każdej kanapki i top z dużą ilością białej fasoli spread. Ubierz rukolę z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek (możesz nie potrzebować całego dressingu). Rukolę podzielić między kanapki i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj Sandwich Roll tops i ostrożnie pokroić kanapki na pół ostrym ząbkowanym nożem.