Grillowane Kaboby Z Miecznika

Grillowane Kaboby Z Miecznika
Grillowane Kaboby z miecznika mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka steków z miecznika, oliwa z oliwek, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika, Teriyaki Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Kostki rybne nawlecz na przemian z liśćmi laurowymi na cztery duże szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Na talerz kładziemy kebaby i posmarowujemy je 3 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Na dużym talerzu połączyć bułkę tartą, pietruszkę, sól i pieprz. Trzymając kaboby nad talerzem, poklep okruchy na odsłonięte strony ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
4
Skropić olejem pozostałym na pierwszym talerzu i posypać okruchami, które się nie przykleiły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Grilluj kabobs na małym lub umiarkowanie małym ogniu lub piecz je, szczotkując z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju, aż bułka tarta będzie złota, a ryba po prostu zrobiona, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Rekomendacja wina: do miecznika idealnie sprawdzi się średnio mocny pinot noir z Oregonu lub Kalifornii lub Bourgogne Rouge z Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
MiecznikMiecznik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn