Grillowane Kaboby Z Miecznika
Grillowane Kaboby z miecznika mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka steków z miecznika, oliwa z oliwek, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika, Teriyaki Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Kostki rybne nawlecz na przemian z liśćmi laurowymi na cztery duże szaszłyki.
Na talerz kładziemy kebaby i posmarowujemy je 3 łyżkami oleju.
Na dużym talerzu połączyć bułkę tartą, pietruszkę, sól i pieprz. Trzymając kaboby nad talerzem, poklep okruchy na odsłonięte strony ryby.
Skropić olejem pozostałym na pierwszym talerzu i posypać okruchami, które się nie przykleiły.
Grilluj kabobs na małym lub umiarkowanie małym ogniu lub piecz je, szczotkując z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju, aż bułka tarta będzie złota, a ryba po prostu zrobiona, 8 do 10 minut.
Rekomendacja wina: do miecznika idealnie sprawdzi się średnio mocny pinot noir z Oregonu lub Kalifornii lub Bourgogne Rouge z Francji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.