Grillowane Jamajskie Szarpane Pałki Perkusyjne

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grillowane jamajskie szarpane Pałki perkusyjne spróbować. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz podudzie z kurczaka, ocet winny, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jamajski Szarpany sos BBQ, Jamaican Jerked Tri-Tip with Coconut-Scallion Rice, oraz Jamaican Jerk Chicken Drumsticks.
Instrukcje
Cebulę, jalapeo, czosnek, imbir, sól, pieprz, cukier i ziele angielskie połączyć w robocie kuchennym. Puree aż będzie gładkie.
W dużej miarce ubić sok pomarańczowy, ocet i sos sojowy.
Dodaj mieszaninę soku do robota kuchennego podczas pracy silnika; zmiksuj.
Umieścić kurczaka w 2 dużych woreczkach ziplock. Podzielić mieszankę jerk między worki i szczelnie je zamknąć. Obróć się, aby pokryć pałeczki perkusyjne.
Umieścić w lodówce i pozostawić do marynowania przez co najmniej 30 minut lub do 24 godzin.
Rozgrzej grill gazowy do medium.
Wyjąć pałeczki z worków i osuszyć.
Wlać mieszaninę jerk z worków ziplock do małej patelni. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. Ruszty olejowe i grillowe pałeczki perkusyjne około 6 cali od źródła ciepła, obracając i szczotkując często mieszanką jerk, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część pałeczki perkusyjnej osiągnie 77°, a kurczak nie jest już różowy w kości, około 40 minut.