Grillowane Indyki I Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany Indyk & Sweet Potato Spears spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 262 kalorie, 26g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, pieprzu, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Słodkie Ziemniaki Spears, Melasa Chrzan Słodkie Ziemniaki, oraz Osty Sweet & White Potato Spears dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu lub rozgrzej brojlery.
Umieść słodkie ziemniaki i wodę w naczyniu do mikrofalówki; przykryj. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 5 minut; drenaż.
Wymieszać sos barbecue, sok, cukier i pieprz, aż dobrze wymieszać.
Umieść indyka i słodkie ziemniaki na ruszcie grillowym lub stojaku na patelnię brojlerów. Grill lub broil 10 do 12 minut lub aż indyk jest gotowane przez i ziemniaki są miękkie, obracając od czasu do czasu i szczotkowanie mieszanką sos barbecue.