Grillowane homary kolczaste z Bahamskim sosem Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj grillowanych homarów z Bahamskim sosem Curry. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 517 kalorii, 17g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 10,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka kokosowego, drewniane szaszłyki, mieszanka curry mesa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać niesłodzone mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Bezglutenowy Wegański Sernik Truskawkowy jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania, Ziołowy Grillowany Homar pacyficzny, oraz Grillowane Homary Maine dla podobnych receptur.
Dodaj wywar z homara i mleko kokosowe i gotuj, aż zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. *
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Homarów
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
7
Przenieść mieszaninę do blendera i zmiksować na gładką masę. Przecedzić do małego rondla i gotować do konsystencji sosu. Doprawić miodem, solą i pieprzem do smaku i złożyć kolendrę. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
2
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
W garnku wyposażonym we wkładkę do gotowania na parze ogony homara stają się nieprzejrzyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Ogony wyjąć z parownika, posmarować olejem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Umieść 2 szaszłyki, wzdłuż, w każdym ogonie, aby ogony leżały płasko na grillu. Mięso grillować bok w dół przez około 10 minut lub aż oznaczone i po prostu gotowane przez.
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Na nosie występują aromaty kwiatowe, dymne i mineralne. Po postarzaniu pojawia się również kruchy aromat, a także nuty przypraw, pyłku i miodu. Finezja, delikatność i mineralność charakteryzują to wino. Początkowo jest delikatny w ustach, ale później staje się silniejszy, a następnie utrzymuje tę siłę.Pij z rybami i drobiem w białym sosie, skorupiakami i foie gras.