Grillowane Hamburgery Z Indyka
Barbecue-glazurowane hamburgery z indyka to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-dymny sos barbecue, marynowane jalapeño, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Hamburgery Z Indyka, Burgery Z Indyka Z Grilla, oraz Grillowane Burgery Z Indyka Z Sałatką Ogórkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. W misce doprawiamy indyka solą i pieprzem i delikatnie zagniatamy w 1/4 szklanki sosu barbecue. Kształt mięsa na cztery 4-calowe paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Szczotka z olejem i grill na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż prawie gotowane przez, 7 protokół.
Posmaruj pozostałe 2 łyżki sosu barbecue i gotuj przez 1 minutę dłużej, aż ugotujesz i lekko zeszklisz.
Przenieś hamburgery na bułki i top z marynowanych jalapeos, ser szwajcarski i chipsy marynowane i służyć.