Grillowane Hamburgery Parmezan-Indyk
Grillowane hamburgery parmezan-Indyk mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz szczypiorek, sól, bułki hamburgerowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tymianek I Parmezan Hamburgery Z Indyka, Parmezan Squash Indyk Burgery, oraz Grillowane Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem bułek i cebuli. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 1/2 cala grubości.
Ostrożnie szczotkuj olej roślinny na stojaku do grilla.
Umieść paszteciki na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj paszteciki od 12 do 15 minut, obracając raz, aż termometr włożony do środka pasztecików odczyta 74°.
Dodaj bułki, ściąć boki w dół, do strony grilla na ostatnie 4 minuty grillowania.
Podawać paszteciki na bułkach z grillowanymi lub surowymi krążkami cebuli.