Grillowane grzyby Portobello z hummusem i serem Feta

Grillowane grzyby Portobello z hummusem i serem Feta
Przepis grillowane grzyby Portobello z hummusem i serem Feta jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. To danie główne ma 605 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Mieszanka chrupiącego chleba, sera feta, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Faszerowane pieczarki Portobello z serem Feta, Grillowane Grzyby Portobello, oraz Grillowane Portobello Magic Mushrooms dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyskakuj z łodygi wszystkich grzybów portobello.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
3
Doprawić obie strony grzybów. Zacznij od skropienia oliwy z oliwek (nie za dużo, tylko lekka mżawka), trochę soli i świeżego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Pieczarki gotować na gorącym ogniu przez około 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
W międzyczasie: podziel kawałki chleba i wyciągnij część miękkiego środka, aby zrobić dziurę dla burgera z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Ułożyć chleb na grillu do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
W pieczywie umieścić burgera z grzybami, a na środku polać łyżką hummusu i kawałkiem sera feta i przykryć kawałkiem chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn