Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli

Grillowane Frytki stekowe z aioli z cytrusami i tymiankiem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 56g tłuszczu i w sumie 777 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką olej canolan, miód, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ten przepis od Foodnetwork ma 149 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Czwartego Lipca. Z łyżką wynik 74%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli, Grillowane Frytki stekowe z octem słodowym Aioli, oraz Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszaj majonez, czosnek, zest, tymianek, paprykę, miód i dopraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.
Włóż ziemniaki do garnka z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal jędrne, około 10 minut.
Odcedź, ostudź i pokrój każdego ziemniaka wzdłuż na 8 plasterków.
Podgrzej grill do średniego.
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj na złoty kolor i ugotuj, około 2 do 3 minut z każdej strony.
Przełóż na półmisek lub miskę i podawaj z majonezem.