Grillowane Francuskie Burgery Cebulowe

Grillowane Francuskie Burgery Cebulowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych francuskich burgerów cebulowych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, deski marynowane, pieprz i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuskie Burgery Cebulowe, Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuskie Burgery Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wołowinę wymieszać, zupę wymieszać (suchą), dip cebulowy, bułkę tartą i pieprz. Kształt mieszaniny na 8 pasztecików o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Dip CebulowyDip Cebulowy
Zupa MixZupa Mix
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
3
Grill paszteciki odkryte 4 do 6 cali od średniego ciepła 10 do 15 minut, obracając raz, aż termometr mięsa włożony w środku pasztecików czyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ułożyć liście sałaty i plastry pomidora na dolnych połówkach bułek; na wierzch z hamburgerami, ketchupem i ogórkami. Top z pozostałych połówek rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn