Grillowane filety z orzechami pekan i ravioli z zielonej fasoli
Przepis grillowane filety z pekanami i ravioli z zieloną fasolą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 36 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1150 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów z polędwicy wołowej, pekan, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Zielona fasola z rozmarynem Pekan, Sałatka Ravioli Z Zieloną Fasolką I Szalotką, oraz Zielona fasola Alfredo z serowym Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Filety posypać solą i pieprzem. Grill, przykryty pokrywą grilla, 5-8 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Gotuj ravioli i fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aby pokryć w holenderskim piekarniku 4 do 5 minut lub aż fasolka szparagowa będzie chrupiąca-delikatna.
Orzeszki pekan ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż tosty i pachnące.
Wyjąć z patelni; wytrzeć patelnię do czysta. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, i smażyć 5 do 7 minut lub aż czosnek jest karmelowy kolor i masło zaczyna brązowy.
Wyjąć z ognia i wymieszać z szałwią, gorącą mieszaniną makaronu i orzechami pekan.
Podawać natychmiast z filetami.