Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym

Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 563 kalorie, 11g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser havarti, sos do sałatek z winegretem Cezara, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Burgery z grzybami Portobello z sosem Bazyliowo-musztardowym, Grillowane Burgery Z Grzybami Portobello, oraz Grillowane Burgery Musztardowo-Koperkowe podobnych receptur.
Instrukcje
Używając łyżki, zeskrobać i wyrzucić brązowe skrzela od spodu grzybów.
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz grzyby i sos sałatkowy. Zapieczętuj torbę i Odwróć, aby pokryć grzyby.
Umieścić w lodówce i marynować przez co najmniej 1 godzinę lub do 2 godzin.
Grzyby odcedzić, odrzucając marynatę.Rozgrzej grill do średnio wysokiej temperatury (350 do 400 stopni F). Spryskaj stojak na grill sprayem do gotowania. Grillujemy nasadki grzybowe, przykryte pokrywką grilla, aż do miękkości,3 do 4 minut z każdej strony. Na wierzch każdy kawałek sera.
W razie potrzeby rozłóż ścięte boki bułek masłem.
Połóż bułeczki ścięte boki na stojaku do grilla. Grill, przykryty pokrywką, aż do opiekania.
Wyjąć z grilla i równomiernie rozprowadzić sosem koperkowo-musztardowym. Top z grillowanymi grzybami i pożądanymi dodatkami.
W małej misce wymieszać majonez, musztardę, koperek, pietruszkę i czosnek. Przykryć i schłodzić do 3 dni.