Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym

Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym
Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 563 kalorie, 11g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser havarti, sos do sałatek z winegretem Cezara, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Burgery z grzybami Portobello z sosem Bazyliowo-musztardowym, Grillowane Burgery Z Grzybami Portobello, oraz Grillowane Burgery Musztardowo-Koperkowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając łyżki, zeskrobać i wyrzucić brązowe skrzela od spodu grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz grzyby i sos sałatkowy. Zapieczętuj torbę i Odwróć, aby pokryć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Umieścić w lodówce i marynować przez co najmniej 1 godzinę lub do 2 godzin.
4
Grzyby odcedzić, odrzucając marynatę.Rozgrzej grill do średnio wysokiej temperatury (350 do 400 stopni F). Spryskaj stojak na grill sprayem do gotowania. Grillujemy nasadki grzybowe, przykryte pokrywką grilla, aż do miękkości,3 do 4 minut z każdej strony. Na wierzch każdy kawałek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W razie potrzeby rozłóż ścięte boki bułek masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
6
Połóż bułeczki ścięte boki na stojaku do grilla. Grill, przykryty pokrywką, aż do opiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć z grilla i równomiernie rozprowadzić sosem koperkowo-musztardowym. Top z grillowanymi grzybami i pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Podawać natychmiast.
9
W małej misce wymieszać majonez, musztardę, koperek, pietruszkę i czosnek. Przykryć i schłodzić do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn