Grillowane Burgery Z Boczkiem
Przepis Grillowany bekon hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 20 minut. Ten przepis służy 5 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera cheddar, cebula, ketchup, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane Burgery Z Boczkiem, Wilgotne i pyszne grillowane dobrze zrobione bekon ser hamburgery, oraz Grillowany ser pleśniowy i bekon bazylia hamburgery z indyka.
Instrukcje
W małej misce, połączyć jajko, ser, cebula, sos sojowy, ketchup i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na pięć pasztecików. Owiń pasek boczku wokół każdego; zabezpiecz wykałaczką.
Placki grillowe, odkryte, na średnim ogniu przez 5-6 minut z każdej strony lub do czasu, gdy termometr mięsny wykaże 160° i soki będą czyste. Wyrzuć wykałaczki.
Podawać na bułkach z sałatą, pomidorem i cebulą w razie potrzeby.