Grillowane Buraki Z Dipem Cytrynowym Crème Fraîche

Grillowane Buraki Z Dipem Cytrynowym Crème Fraîche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowane buraki z Lemon Creme Fraîche Dip spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 97 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, sok z cytryny, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ciepła Sałatka Orzo Z Burakami I Creme Fraiche, Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche, oraz Smażony Halibut z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche.

Instrukcje

1
W dużej misce, wrzucić buraki i czosnek z ale, olej, tymianek, i 2 Tbs. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
AleAle
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś na duży kwadrat wytrzymałej folii aluminiowej i zamknij w opakowaniu.Przygotuj ogień z grilla gazowego lub węglowego do pośredniego gotowania na niskim (300F) ogniu. Grilluj paczkę w chłodnej strefie grilla, aż buraki będą całkowicie miękkie po przekłuciu nożem do parkowania, około 3 godzin. (Ewentualnie buraki pieczemy w piekarniku 149° przez 3 do 3-1 / 2 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Buraki wyjąć z folii, obrać i pokroić na ćwiartki. (Odrzuć czosnek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Przełożyć buraki do miski lub półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W małej misce wymieszaj crme frache i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Buraki podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z dodatkiem cytrynowego Dipu crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
7
Zrób wskazówki z wyprzedzeniem buraki można grillować dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce i powrócić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1
Kalorie
1
260, tłuszcz
2
16, Kalorie Tłuszczowe
1
150, Tłuszcze Nasycone
2
8, białko
3
5, Tłuszcz Jednonienasycony
4
7, węglowodany
5
1030, Cholesterol
6
25, Włókno
7
Foto: Lisa Romerein
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
23, Tłuszcz Wielonienasycony
2
1, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn