Grillowane Bażanty Poppers

Grillowane Bażanty Poppers
Grillowane Poppery z bażanta mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 61 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz boczek, pierś bażanta, wykałaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant z Risotto, grillowanymi szparagami i pieczonym kalafiorem, oraz Grillowane Papryczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierś bażanta pokroić na 36 kawałków i włożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Płyn z papryki jalapeno zalać bażantem, wymieszać i odstawić do marynowania na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Marynatę odcedzić z bażanta i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
5
Na każdy kawałek piersi bażanta umieścić plasterek papryki jalapeno i owinąć jedną trzecią paska boczku. Szaszłyk 6 sztuk bażanta na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Gotować na rozgrzanym grillu, często obracając, aż boczek będzie chrupiący, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjmij szaszłyki z kawałków bażanta i umieść wykałaczkę w każdym kawałku, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn