Grillowane Bakłażany Roll-Upy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Grillowany bakłażan Roll-Ups spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, ser ricotta, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść durszlak lub sitko nad miską. Lekko posypać solą na każdym plasterku bakłażana; umieścić plastry w durszlaku. Ustaw mały talerz na plastrach.
Umieść mały garnek z wodą na talerzu, aby zważyć plastry bakłażana i wydobyć nadmiar wilgoci i goryczy.
Usuń plastry bakłażana z durszlaka. Osuszyć czystymi ściereczkami, aby usunąć nadmiar soli i wilgoci.
Spray 10x10-calowa patelnia grillowa z natryskiem do gotowania.
Podgrzać patelnię na piecu na średnim ogniu.
Umieść plasterki bakłażana w patelni grillowej; gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub do momentu, gdy plasterki bakłażana będą miękkie i będą miały ślady grilla.
Kładziemy plastry na patelni wyłożonej silikonem.
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 17x12-calowy pół-arkusz patelni z silikonową matą do pieczenia lub pergaminem.
W średniej misce wymieszaj ser ricotta, ser Parmigiano-Reggiano, natkę pietruszki, bułkę tartą i 1 łyżkę oliwy z oliwek do połączenia.
Na jednym końcu każdego plasterka bakłażana umieść 2 do 3 łyżeczek nadzienia serowego. Delikatnie zwiń każdy plasterek bakłażana, aby zamknąć nadzienie.
Mżawka roll-up z pozostałą oliwą z oliwek.
Piec około 10 minut lub do napełniania jest ciepła.