Grillowana wołowina i fasola mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 419 kalorii, 19g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ketchup, pokrój zieloną fasolkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Z Grilla, Fasola Z Grilla, oraz Fasola Z Grilla dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni ugotuj wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu mięso wołowe nie jest już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedzić; umieścić w dużej natłuszczonej brytfannie lub zapiekance. Dodaj sos barbecue, keczup, melasę i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Dietetyczna Soda Kremowa
3/4 łyżeczki Melasy
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodaj całą fasolę i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Piec bez przykrycia w 325° przez 30 minut. Przykryj i piecz kolejne 30 minut.