Grillowana wieprzowina Grillowana z Kabobami warzywnymi
Grillowana wieprzowina z grilla z warzywami Kabobs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 367 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, pół kłosy kukurydzy na kolbie, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Kaboby Warzywne, Kaboby wieprzowe i warzywno-owocowe, oraz Grillowane Kaboby wołowe i warzywne.
Instrukcje
Pokrój każdy kotlet schabowy w paski o grubości 1/2 cala; umieść wieprzowinę w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Wymieszać syrop i 4 kolejne składniki; polać wieprzowiną. Seal bag; Torba turn do płaszcza wieprzowiny. Marynować w lodówce 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Nawlecz wieprzowinę, kukurydzę i pieprz na przemian na 8 (10-calowe) metalowe szaszłyki. Cebulę nawlecz osobno na 1 (10-calowy) szaszłyk.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść kabobs wieprzowe i warzywne i kabob cebuli na stojaku; grill, pokryte, 12 minut lub do mięsa jest zrobione, obracając raz i fastrygowanie z zastrzeżonej marynaty.
Wyjąć kaboby wieprzowe i warzywne z grilla. Grill cebula kabob, pokryte, 3 do 5 dodatkowych minut lub do miękkości, obracając raz i fastrygowanie z zastrzeżonej marynaty.