Grillowana sałatka ze stekiem i Ratatouille z winegretem Bazyliowo-czosnkowym

Grillowana Sałatka Stekowo-Ratatowa z Bazyliowo-czosnkowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 26g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 5,18 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz cukinię, świeżo popękany pieprz, Kabaczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowany Stek I Sałatka Z Pomidorów Z Rumem Vinaigrette, Grillowana Sałatka stek z Worcestershire Vinaigrette, oraz Grillowany stek i sałatka z pomidorów z rumem Vinaigrette.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Posypać filety pieprzem i solą i odstawić 15 minut. Wrzucić squash, cukinia i bakłażan z 3 łyżki. Bazyliowo-Czosnkowy Vinaigrette.
Steki z grilla, przykryte pokrywą grilla, od 5 do 6 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Usuń steki i przykryj folią aluminiową.
Tymczasem mieszanka warzyw grill, pokryte pokrywą grill, 5 do 6 minut z każdej strony lub do miękkości.
Dodaj połówki pomidorów w ciągu ostatnich 6 minut czasu grillowania i grilluj 3 minuty z każdej strony lub aż zmiękną i będą ciepłe.
Grubo posiekać grillowane warzywa i wymieszać.
Stek pokroić w cienkie plasterki. Fan romaine wychodzi na talerz. Wymieszać z grillowanymi warzywami i plastrami steków; skropić żądaną ilością vinaigrette.
Uwaga: testowaliśmy z organicznymi liśćmi serca dziewczyny Romaine.