Grillowana Sałatka Z Owocami Morza

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej sałatki z owocami morza. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 23G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, ocet balsamiczny, sałata rzymska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, oraz Sałatka mieszana z owocami morza (Insalatan ai Frutti di Mare) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki vinaigrette aż dobrze wymieszane.
W płytkiej szklanej lub plastikowej misce, miejsce steki rybne, krewetki i 1/4 Puchar vinaigrette; włączyć ryby i krewetki płaszcz z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę. Rezerwa pozostała vinaigrette.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń ryby i krewetki z marynaty; rezerwy marynaty. Przykryć i grillować ryby i koper włoski na średnim ogniu 5 minut; pędzel z marynatą.
Pokrycie i grill 5 do 15 minut, obracając i szczotkowanie ryb, koper włoski i krewetki z marynaty 2 lub 3 razy, aż krewetki są różowe i firmy, płatki rybne łatwo z widelcem i koper włoski jest przetarg. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Ułóż rzymską i rukolę na półmisku.
Pokrój rybę na kawałki wielkości kęsa. Ułóż ryby, krewetki, koper włoski i pozostałe składniki na mieszance rzymskiej.
Podawać z pozostałym winegretem.