Grillowana Sałatka szparagowa z winegretem pomarańczowym
Grillowana Sałatka szparagowa z winegretem pomarańczowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek, sałatkę dla smakoszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka z pomarańczowym winegretem, Grillowana Pomarańczowa Sałatka Z Kurczaka Vinegrette, oraz Grillowana sałatka ze szparagami i pomarańczą.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów; umieścić w płytkim naczyniu.
Utrzeć razem startą skórkę i 6 kolejnych składników.
Na szparagi wlać jedną trzecią winegretu; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Drenaż. Odstawić pozostały vinaigrette.
Szparagi grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut lub do chrupkiego przetargu; ostudzić.
Połącz zielenie, Pozostałe vinaigrette i, w razie potrzeby, boczek; umieść równomiernie na 6 talerzach sałatkowych. Ułóż szparagi na sałatce.
Dekorować, w razie potrzeby.