Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem grejpfrutowym

Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem grejpfrutowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szalotki, brzoskwinie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z łososia i grejpfruta z winegretem z krwawej pomarańczy, Grillowana Sałatka brzoskwiniowa w / Jalapeño Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej.
Obrać i przekrój grejpfruta nożem do parowania nad małą miseczką, aby uchwycić dowolny sok. Po usunięciu wszystkich sekcji wycisnąć grejpfruta, aby wyodrębnić resztki soku do miski.
Umieścić sekcje w osobnej misce.
Brzoskwinie pokroić na 1/8 i posmarować olejem. Grillować przez 5 minut, aż będzie lekko miękki.
W misce z sokiem grejpfrutowym dodać miód, olej, sól i pieprz i ubijać, aż dobrze połączone. W dużej salaterce dodaj rukolę, grejpfrut, grillowane brzoskwinie, pokrojone szalotki i winegret. Wrzucić dobrze połączyć i służyć.