Grillowana sałatka ze szpinakiem z kurczaka i brzoskwini z Sherry Vinaigrette

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowany kurczak i sałatka ze szpinakiem brzoskwiniowym z Sherry Vinaigrette może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, kotlety z piersi kurczaka, sherry vinaigrette i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka ze zwiędłym szpinakiem z Sherry Vinaigrette, Sałatka szpinakowa ze słodkimi pieczonymi orzechami pekan i gorgonzolą z Sherry szalotka Vinaigrette, oraz Sałatka brzoskwiniowa z grillowanym kurczakiem bazyliowym i białym winegretem Balsamiczno-miodowym.
Instrukcje
Przygotować Sherry Vinaigrette; odstawić 1/4 szklanki vinaigrette.
Połówki brzoskwini i kurczaka pokryć sprayem do gotowania; kurczaka wymieszać z pozostałym 1 1/2 łyżki vinaigrette.
Ułóż połówki brzoskwiń i kurczaka na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj kurczaka 3 do 4 minut z każdej strony. Grilluj połówki brzoskwini od 1 do 2 minut z każdej strony; pokrój każdą połowę na 4 kliny.
Kurczaka pokroić w poprzek na cienkie paski.
Umieścić kliny brzoskwini, paski kurczaka, szpinak, i orzeszki piniowe w dużej misce; mżawka z reserved 1/4 Puchar vinaigrette, i wrzucić dobrze.
Umieścić 2 szklanki mieszanki sałat na każdym z 4 talerzy; posypać równomiernie serem.