Grillowana ryba z nowymi ziemniakami, czerwoną papryką i sałatką z oliwek

Grillowana ryba z nowymi ziemniakami, czerwoną papryką i sałatką z oliwek
Jeśli masz mniej więcej 40 minut aby spędzić w kuchni, Grillowana ryba z nowymi ziemniakami, czerwoną papryką i sałatką z oliwek może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 281 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz młode ziemniaki, oliwki na kamieniu, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków i czerwonej papryki, Sałatka Soba z grillowanymi słodkimi ziemniakami, bakłażanem i czerwoną papryką, oraz Pieczona czerwona papryka, Feta i oliwkowy ser Grillowany #SundaySupper.

Instrukcje

1
Gotuj ziemniaki przez 15 minut, aż będą miękkie. W międzyczasie wyłóż patelnię grillową folią i pędzel z odrobiną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Rybę wyłożyć na folię, posmarować olejem i lekko posypać solą i pieprzem. Smażyć rybę przez 6-8 minut, w zależności od grubości, aż miąższ będzie łatwo płatkowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Ziemniaki odcedzić, następnie powrócić na patelnię i wymieszać z papryką, oliwkami i czosnkiem. Delikatnie wymieszać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podawać rybę z rukolą i ciepłą sałatką ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn