Grillowana ryba w całości z sosem pieprzowo-imbirowym
Grillowana cała ryba z czterema sosami pieprzowo-imbirowymi wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 15,81 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1474 kalorii, 185g białka, oraz 26g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, Tajskie liście bazylii, Poblano chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana ryba w całości z sosem pieprzowo-imbirowym, Grillowana Ryba Na Linguine Z Pieczonym Sosem Pieprzowym, oraz Ryba w sosie z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ocet, cukier, habanero i imbir w średnim rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, od czasu do czasu mieszając. Jeśli sos staje się zbyt gęsty, cienki z odrobiną wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Przecedzić sos przez sitko do miski, wymieszać z czerwoną i żółtą papryką, poblano, miętą, tajską bazylią, kolendrą i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Rozgrzać grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Doprawić jamę ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rybę posmarować olejem z obu stron i doprawić solą i pieprzem. Grillować przez 4 do 5 minut na 1 stronie. Obróć grill na średni i gotuj przez kolejne 6 do 7 minut z zamkniętą pokrywą grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć na talerz i natychmiast skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Dekoruj tajską bazylią i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.