Grillowana Romaine Z Serem Pleśniowym-Boczek Vinaigrette

Grillowana Romaine Z Serem Pleśniowym-Boczek Vinaigrette
Grillowana Romaine z serem pleśniowym-boczek Vinaigrette może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 353 kalorie, 11g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 156 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz bekon, oliwę z oliwek, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Grillowana Sałatka Rzymska z boczkiem i serem pleśniowym, Sałatka rzymska z serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Serduszka Rzymskie Z Serem Pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub wewnętrzną do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i boczek i gotować, aż boczek jest chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
4
Usuń cebulę i boczek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać ocet balsamiczny i 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni i zmniejszyć na 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia i odstawić.
7
Posmarować oliwą z oliwek z pozostałych 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
8
Umieść na grillu ściętą stroną w dół i szybko uszczelnij, aż pojawią się ślady grilla. Odstawić. Do każdej porcji umieść pół główki romaine cut-side up na talerzu i skropić opatrunek balsamiczny na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Posypać serem pleśniowym oraz boczkiem i cebulą, udekorować popękanym czarnym pieprzem. Zdjęcia Yunhee Kim
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Ser PleśniowySer Pleśniowy
BoczekBoczek
CebulaCebula
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn