Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Pipian

Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Pipian
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Pipian może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 474 kalorie, 40g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka rozdartych liści rzymskich, cebula, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa Azjatycka z sosem orzechowym, Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowo-szałwiowym, oraz Grillowana Polędwica wieprzowa marynowana w pikantnym sosie sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę między 2 arkuszami woskowanego papieru. Funt do grubości 1/4 do 1/2 cala. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj kolejne 5 składników. Smażyć, aż nasiona są lekko rumiane, o 4 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
4
Umieść 4 szklanki wody, pomidory i jalapeño w małym rondlu. Dusić na średnim ogniu, aż pomidory będą miękkie i oliwkowo-zielony kolor, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
OliwkiOliwki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
6
Przenieś Tomatillo, jalapeño, reserved 1/4 szklanki płynu, kolendra, sałata, bulion, rzodkiewki i mieszanka nasion do blendera. Zmiksuj sos na gładką masę, zatrzymując się od czasu do czasu, aby wcisnąć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
KolendraKolendra
RzodkiewkaRzodkiewka
SałataSałata
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać sos; gotować, aż zgęstnieje, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
9
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
10
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
11
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Grill, aż gotowane przez, O 2 minut na stronie. Podziel na 4 płytki. Wymieszać sos na średnim ogniu, aż do ogrzania. SOS łyżeczkowy na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
* Warzywa przypominające zielone pomidory z cienkimi łuskami papieru. Dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej i niektórych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PomidorZielony Pomidor
WarzywaWarzywa

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Bodega DiamAndes Uco Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn