Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Melasowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Melasowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 308 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, melasa, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu, oraz Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
6 pierwszych składników wymieszać, usunąć połowę mieszanki i schłodzić.
Umieść polędwiczki w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; wlej pozostałą mieszaninę melasy na polędwiczki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń polędwiczki z marynaty, odrzucając marynatę.
Polędwiczki grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
około 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 160, obracając od czasu do czasu.
Cebulę i czosnek podsmażyć w 1 łyżce gorącego oleju w rondlu do miękkości.
Dodać wino i bulion; gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina zostanie zmniejszona o trzy czwarte. Wymieszać pozostałą mieszaninę melasy i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wlać przez sitko z siatki drucianej, odrzucając cebulę i czosnek; powrócić do patelni.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę. Wymieszać z mieszaniną wina.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Wymieszać w 1/2 łyżeczki soli.
Podawać z pokrojoną polędwicą.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec]()
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.