Grillowana polędwica wołowa z kapustą toskańską i szalotką Confit

Grillowana polędwica wołowa z kapustą toskańską i szalotką Confit to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne danie główne. Na 6,75 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, szalotka confit, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sous Vide polędwiczka wieprzowa z szalotką-jabłko Confit, Polędwica wołowa z sosem Szalotkowym, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Musztardowym Z Szalotki.
Instrukcje
W dużym szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia połącz 3 łyżki oliwy z oliwek z gałązkami tymianku i dopraw solą i pieprzem.
Dodać polędwicę i obrócić do płaszcza. Przykryć polędwicę wołową folią i przechowywać w lodówce na noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem. Zeskrobać gałązki tymianku.
Rozpal grilla. Lekko nasmarować ruszt. Polędwicę wołową doprawić solą i grillować na średnio gorącym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż będzie rumiana, a termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część polędwicy rejestruje 125 dla średnio rzadkiego mięsa, 20 do 25 minut.
Przenieś polędwicę na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Tymczasem na dużej, głębokiej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać pokrojony czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Dodać jarmuż Toskański i wodę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż jarmuż będzie miękki, o 10 protokół. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Wyrzeźbić polędwicę w plastry o grubości 1/3 cala i ułożyć na talerzach.
Podawać z kapustą i szalotką Confit.