Grillowana polędwica wołowa z kapustą toskańską i szalotką Confit

Grillowana polędwica wołowa z kapustą toskańską i szalotką Confit
Grillowana polędwica wołowa z kapustą toskańską i szalotką Confit to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne danie główne. Na 6,75 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, szalotka confit, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sous Vide polędwiczka wieprzowa z szalotką-jabłko Confit, Polędwica wołowa z sosem Szalotkowym, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Musztardowym Z Szalotki.

Instrukcje

1
W dużym szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia połącz 3 łyżki oliwy z oliwek z gałązkami tymianku i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Dodać polędwicę i obrócić do płaszcza. Przykryć polędwicę wołową folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem. Zeskrobać gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
4
Rozpal grilla. Lekko nasmarować ruszt. Polędwicę wołową doprawić solą i grillować na średnio gorącym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż będzie rumiana, a termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część polędwicy rejestruje 125 dla średnio rzadkiego mięsa, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Przenieś polędwicę na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Tymczasem na dużej, głębokiej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać pokrojony czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
8
Dodać jarmuż Toskański i wodę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż jarmuż będzie miękki, o 10 protokół. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wyrzeźbić polędwicę w plastry o grubości 1/3 cala i ułożyć na talerzach.
10
Podawać z kapustą i szalotką Confit.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
JarmużJarmuż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia88
Magazyn