Grillowana papryka i pieczarki
Grillowana papryka i grzyby może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 167 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz cebulę, musztardę dijon, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Grillowana papryka balsamiczna i pieczarki, Grillowana papryka, cebula i pieczarki, oraz Grillowane pieczarki Portobello, słodka papryka i czerwona cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 5 pierwszych składników. Stopniowo dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż do wymieszania. Rezerwa 2 Łyżki. mieszanka; przykryć i schłodzić. Paprykę wymieszać i 2 kolejne składniki do pozostałej mieszaniny octu. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Wyjąć warzywa z mieszaniny octu; wyrzucić mieszaninę. Grillować warzywa w tym samym czasie, umieszczając skórkę papryki na ruszcie do gotowania. Grilluj warzywa, przykryte pokrywką do grilla, 6 minut lub do momentu, gdy papryka będzie wyglądać jak pęcherze i pojawią się ślady grilla. Włączyć wszystkie warzywa, i grill o 2 Więcej minut lub aż chrupiące-przetargu.
Warzywa układamy w jednej warstwie na półmisku.
Mżawka z reserved 2 łyżki. mieszanka octu tuż przed podaniem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
* Można zastąpić octem winnym białym.