Grillowana papryka i pieczarki

Grillowana papryka i pieczarki
Grillowana papryka i grzyby może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 167 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz cebulę, musztardę dijon, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Grillowana papryka balsamiczna i pieczarki, Grillowana papryka, cebula i pieczarki, oraz Grillowane pieczarki Portobello, słodka papryka i czerwona cebula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 5 pierwszych składników. Stopniowo dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż do wymieszania. Rezerwa 2 Łyżki. mieszanka; przykryć i schłodzić. Paprykę wymieszać i 2 kolejne składniki do pozostałej mieszaniny octu. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć warzywa z mieszaniny octu; wyrzucić mieszaninę. Grillować warzywa w tym samym czasie, umieszczając skórkę papryki na ruszcie do gotowania. Grilluj warzywa, przykryte pokrywką do grilla, 6 minut lub do momentu, gdy papryka będzie wyglądać jak pęcherze i pojawią się ślady grilla. Włączyć wszystkie warzywa, i grill o 2 Więcej minut lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Warzywa układamy w jednej warstwie na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Mżawka z reserved 2 łyżki. mieszanka octu tuż przed podaniem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6
* Można zastąpić octem winnym białym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn