Grillowana Morela faszerowana jagnięciną

Grillowana Morelowa nadziewana Nóżka jagnięcina wymaga około 9 godzin od początku do końca. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 277 kalorii, 25g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka połówek moreli, grubej soli koszernej, nogi masła jagnięcego i nadmiaru tłuszczu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Grillowana Morela faszerowana jagnięciną, Morelowe Grillowane Jagnięce Kaboby, oraz Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą.
Instrukcje
Rozwiń jagnięcinę, spłucz i osusz. Slash 1/2-in.- głębokie cięcia około 1 w. po obu stronach jagnięciny. Sezon Cały z 1 1/2 łyżeczki. sól. Umieść w naczyniu do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić mięso po rozłożeniu.
Wlać 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki oliwy z oliwek do blendera; dodać cebulę, czosnek, ras El hanout, i pozostałe 1 1/2 łyżeczki. sól. Zmiksować na luźną pastę i zalać jagnięciną. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub do 1 dnia.
Niech jagnięcina dojść do temperatury pokojowej przed grillowaniem, około 45 minut.
Przygotuj grill gazowy na pośrednie ogrzewanie: Obróć wszystkie palniki do góry i zamknij pokrywę. Gdy temperatura osiągnie 325 do 350, wyłącz jeden z palników, tworząc pośrednią powierzchnię cieplną i dostosuj palniki, aby utrzymać temperaturę. Lub rozgrzej piekarnik do 32
Wytrzyj marynatę z jagnięciny i ułóż połówki moreli w jednej warstwie na mięsie, pozostawiając około 1/2 cala. obramowanie ze wszystkich stron.
Zwiń galaretkę mięsną i zwiąż ją ciasno sznurkiem kuchennym. Odciąć końce sznurka. Jagnięcinę natrzeć pozostałą oliwą z oliwek. Jeśli gotujesz na grillu, dobrze grilluj na oleju z nasączonymi olejem ręcznikami papierowymi.
Grilluj jagnięcinę na pośrednim obszarze ciepła lub piecz w piekarniku, ustaw w stojaku V w dużej patelni do pieczenia. Mięso gotować, przewracając raz w połowie, aż termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 140 dla średnio rzadkich, 1 1/2 do 2 1/2 godziny.
Odstawić jagnięcinę, pokrytą folią, 15 do 20 minut. Pokroić i podać.