Grillowana Miecznik Z Oliwkowo-Bazyliowym Smakiem

Grillowana Miecznik Z Oliwkowo-Bazyliowym Smakiem
Grillowany miecznik z oliwkowo-bazyliowym smakiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 491 kalorii, 36g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwkowo-bazyliowy przysmak, steki z miecznika, mccormick gourmet recipe box mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miecznik z oliwą, Pinenutem i pietruszką, Miecznik Z Oliwą, Orzeszkami Piniowymi I Pietruszką, oraz Grillowana miecznik z sezamowo-cebulowym smakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Miecznik równomiernie posmarować oliwą z oliwek i posypać 1/2 łyżeczki. sól i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
MiecznikMiecznik
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Miecznik grillowy, przykryty pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Umieść ryż na średniej patelni i wymieszaj 2/3 filiżanki oliwy z bazylią. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Podzielić mieszankę ryżu między 4 talerze; top każdy z 1 miecznik stek. Łyżka Pozostałe Oliwa-bazylia smak nad miecznika i mieszanki ryżu. Wierzch równomiernie z mieszanymi zielonymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt (najlepiej Grecki Odtłuszczony)Jogurt (najlepiej Grecki Odtłuszczony)
MiecznikMiecznik
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn