Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowana makrela i bakłażan z Salsa Verde może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.64 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, liście pietruszki, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pieczony Bakłażan Z Karczochowymi Sercami I Salsą Verde, Grillowana makrela z sycylijską Kaparowo-pomidorową salsą, oraz Grillowany Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla lub grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Bakłażany pokroić wzdłuż na pół i umieścić w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać oliwę z oliwek, ocet, pieprz czerwony i oregano i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4
Umieść bakłażana na grillu i gotować 5 do 6 minut na stronę, aż ciemny złoty kolor i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i umieścić z powrotem w misce z marynatą.
Skórę makreli posmaruj oliwą z oliwek i połóż skórkę na grillu. Gotować 5 do 6 minut od strony skóry, obrócić ostrożnie i gotować 1 minutę od strony ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Makrela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć i umieścić na środku okrągłego talerza.
8
W blenderze ułożyć natkę pietruszki, miętę, anchois i oliwę z oliwek i posiekać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sardele
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wyjąć do miski i dodać posiekane jajko, kapary i sok z cytryny i skórki i dobrze wymieszać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.