Grillowana kukurydza z miodowo-imbirowym sosem Barbecue

Grillowana kukurydza z miodowo-imbirowym sosem Barbecue
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Grillowana kukurydza z miodowo-imbirowym sosem Barbecue może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką ciepły miodowo-imbirowy sos barbecue, kłosy kukurydzy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowana Kukurydza Miodowo-Imbirowa, Miód Z Grilla-Pakiety Klopsików Z Grilla, oraz Miodowy Sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj miodowo-imbirowy sos Barbecue i podziel równo na dwie miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
ImbirImbir
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnio wysoki dla gazu); patrz procedura grillowania..
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Skropić kukurydzę olejem na dużej blasze do pieczenia i równomiernie posypać solą. Lekko natrzeć olej i sól do kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Olej grill rack, następnie grill kukurydza (pokryte tylko przy użyciu gazu), obracając często, aż lekko rumiane i miękkie, 6 do 8 minut. Przenieś kukurydzę do różnych pozycji na grillu, jeśli występują gorące miejsca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posmaruj kukurydzę z przygotowanym sosem i grilluj, obracając, aż sos będzie gorący, od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
* Kukurydzę można łuskać 2 godziny wcześniej.* Jeśli grillujemy zarówno kukurydzę, jak i grillowane krewetki z miodowo-imbirowym sosem Barbecue, najpierw grillujemy kukurydzę, a następnie podgrzewamy ją na tacy luźno przykrytej folią. Jeśli używasz twardego węgla drzewnego, nie chcesz więcej niż około 1 warstwy węgla drzewnego dla kukurydzy, ponieważ więcej spowoduje jej spalenie, zanim się ugotuje. Gdy kukurydza jest gotowy, dodać więcej węgla drzewnego do grillowania krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
KrewetkiKrewetki
ImbirImbir
MiódMiód
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Można spróbować wina więźniów firmy Saldo Zinfandel (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Ciemny rubinowy kolor z odważnymi aromatami czarnej lukrecji, czarnego pieprzu, wiśni i przypraw do pieczenia. Wpis jest bogaty, pełny i błyskotliwy. Podniebienie jest przepyszne i gładkie z nutą czekolady. Wykończenie jest zmysłowe z miękkimi, aksamitnymi taninami.Mieszanka: 85% Zinfandel; 15% Mieszanka Petite Sirah i Syrah
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn