Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem

Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem
Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz sos sojowy, kalmary, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera, Jabłko, Koper i seler Slaw, oraz Seler Korzeń I Jabłko Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić marynatę: gotować czosnek, miso, sake, mirin, sos sojowy i sos ostrygowy na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Lekko ostudzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn