Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem
Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz sos sojowy, kalmary, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera, Jabłko, Koper i seler Slaw, oraz Seler Korzeń I Jabłko Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić marynatę: gotować czosnek, miso, sake, mirin, sos sojowy i sos ostrygowy na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Ostrygowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju