Grillowana kanapka z kurczakiem z grillowanymi grzybami Vinaigrette

Grillowana kanapka z kurczakiem z grillowanymi grzybami Vinaigrette
Grillowana kanapka z kurczakiem z grillowanymi grzybami Vinaigrette to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1448 kalorii, 65g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 11,18 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rukoli, czosnek, szalotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane piersi z kurczaka z grzybami Shiitake Vinaigrette, Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling, oraz Pieczarkowa kanapka z grillowanym serem (aka The Mushroom Melt) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Każdy Bochenek ciabatty przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
3
Posmarować wnętrze każdej połowy oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Przygotuj grill i pozwól mu spalić się do średnio gorących węgli lub ustaw grill gazowy na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść chleb na grillu, z dala od bezpośredniego ciepła, i grill po obu stronach, aż brązowy i chrupiące na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Grzyby pozostawić w całości i wrzucić do miski z 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 1 łyżeczką tymianku, czosnkiem oraz solą i pieprzem do smaku. Natychmiast grillować grzyby (należy uważać, aby nie dopuścić do płomienia rozbłysnąć i spalić grzyby), obracając co najmniej raz, aż rumiane i gotowane przez, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W misce marynaty, dodać szalotkę, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, ocet, pietruszka, Pozostałe 1 łyżeczka tymianku, i sól i pieprz, do smaku. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Grzyby ostudzić, drobno posiekać i dodać do miski marynaty. Dobrze rzucaj. (Grzyb vinaigrette mogą być wykonane dzień wcześniej, pokryte, i schłodzone, a następnie doprowadzone do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posypać solą i pieprzem po obu stronach kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
11
Skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
12
Gdy węgle spaliły się do średniego ognia, umieścić kurczaka na grillu i gotować, aż rumiane, o 2 protokół. Odwróć, przejdź do krawędzi grilla z dala od bezpośredniego ciepła, i nadal gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Wyjąć na talerz.
14
W misce wrzucić rukolę z cytrusowym winegretem. Pokrój piersi kurczaka w poprzek pod kątem 45 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Do grzybów wlać nagromadzone soki z kurczaka i wymieszać. Grzyby łyżka na wierzchu 4 kromki pieczywa z grilla i top z kurczaka. Rukolę podzielić między kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
16
Pozostałe kromki chleba ułożyć na wierzchu i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn