Grillowana Kanapka Ogrodowa
Grillowana kanapka ogrodowa to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, Bagietka z chleba, majonez z majonezem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka Z Grilla Z Warzywami Ogrodowymi, Seaside Garden Sandwich, oraz Kanapka Z Indykiem W Ogrodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Odciąć cienki plasterek czosnku; wyrzucić.
Czosnek, pocięty bokiem do góry, umieścić na arkuszu folii; skropić 1 łyżką. olej. Owiń w folię. Grill 15 min. albo do przetargu. Ostrożnie wycisnąć ząbki czosnku do małej miseczki.
Dodać majonez i tymianek; dobrze wymieszać.
Warzywa wrzucić octem; grillować 5-7 min. lub do miękkości, często obracając.
Rozłóż pokrojone boki bagietki z mieszanką majonezu; wypełnij warzywami i serem.
Szczotka Na Zewnątrz kanapki z pozostałym olejem.
Miejsce na ruszcie grillowym; góra z prasą do grilla. Grill 4 do 5 min. z każdej strony lub aż ser się rozpuści.