Grillowana Jamajska wieprzowina bez kości z pieczonym bananem Mango Salsa

Przepis Grillowany jamajski Jerk wieprzowina bez kości z pieczonym bananem Mango Salsan jest gotowy w około 2 godziny i 35 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 39g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz banany, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowane jamajskie kotlety wieprzowe z salsą Mango, Pieczony jamajski kurczak Jerk z salsą Mango, oraz Jamaican Jerk Salsa z łososiem i ananasem Mango.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Osusz wieprzowinę ręcznikiem papierowym i natrzyj na mięso 3 łyżki przyprawy jerk.
Marynować przez 45 minut w temperaturze pokojowej, przykryte.
Po 45 minutach natrzeć mięso oliwą z oliwek, położyć na blasze do pieczenia i piec przez 45 minut.
Na innej blasze do pieczenia, upiec banany, aż zaczną karmelizować, o 25 protokół. Odstawić i ostudzić.
W misce, połączyć mango, jalapeno, czerwona cebula, sok z limonki, kolendra, i banany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.