Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem

Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem
Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.06 za porcję. Jeśli masz sos sojowy, musztarda dijon, czosnek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem, Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem, oraz Rozmaryn i czosnek Grillowana noga jagnięcina.

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić tłuszcz powierzchniowy na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Leżeć jagnięcina bez kości bok do góry. Małym ostrym nożem wykonaj małe ukośniki (1 cal długości, 1/2 cala głębokości) na całej powierzchni mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Pokroić gałązki rozmarynu na 1-calowe kawałki. Włóż kawałek rozmarynu i plasterek czosnku równomiernie do każdego ukośnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
W głębokiej, niesłyszalnej misce lub 2-galonowej plastikowej torbie na żywność, wymieszaj wino, cukier, sos sojowy i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać jagnięcinę i obrócić równomiernie, uważając, aby czosnek i rozmaryn pozostały w plastrach. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić, obracając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Aby przygotować grilla, rozpal 60 brykietów z węgla drzewnego w grillu z pokrywką. Gdy węgle są w większości pokryte szarym popiołem (około 30 minut), wciśnij równe porcje na przeciwległe strony paleniska; umieść patelnię ociekową na środku. Aby utrzymać temperaturę, dodaj 6 brykietów z każdej strony. (Lub włączyć grilla gazowego na wysoki, i podgrzewać, pokryte, przez 10 minut, a następnie dostosować do gotowania pośredniego.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieść lekko naoliwiony grill 5 do 6 cali nad węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Leżeć jagnięcina na grillu; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Mięso umyć połową marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
10
Przykryć grilla (otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny). Gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 140, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Wymieszać w połowie z pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
12
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Dekoruj dodatkowymi gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
14
Pokroić w cienkie plasterki, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn