Grillowana Imbirowo-Orzechowa Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana imbirowo-orzechowa polędwiczka wieprzowa wymaga z grubsza 8 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 213 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka substytutu cukru, imbir, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Imbir Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Grillowana Imbirowa Polędwiczka Wieprzowa, oraz Grillowana Polędwica Wieprzowa Imbirowo-MIODOWA dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Wymieszać sos sojowy, cukier, olej sezamowy, masło orzechowe, czosnek, curry, imbir i sól w misce, aż będzie gładka.
Zalać marynatą nad polędwicami, wycisnąć powietrze z worka, zamknąć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Użyj ręcznika papierowego, aby poklepać nadmiar marynaty z wieprzowiny; pozostaw do siedzenia w temperaturze pokojowej, podczas gdy grill jest podgrzewany. Lekko olejowy ruszt grillowy. Gotować wieprzowinę 3 minuty z każdej strony (ze wszystkich czterech stron) w sumie 12 do 15 minut. Wieprzowina zostanie wykonana, gdy nie jest już różowy w środku i osiągnęła wewnętrzną temperaturę 145 Stopni F (65 stopni C).
Zdjąć z grilla i przykryć mięso luźno namiotem foliowym.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.