Grillowana Imbirowo-Orzechowa Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Imbirowo-Orzechowa Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana imbirowo-orzechowa polędwiczka wieprzowa wymaga z grubsza 8 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 213 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka substytutu cukru, imbir, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Imbir Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Grillowana Imbirowa Polędwiczka Wieprzowa, oraz Grillowana Polędwica Wieprzowa Imbirowo-MIODOWA dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Wymieszać sos sojowy, cukier, olej sezamowy, masło orzechowe, czosnek, curry, imbir i sól w misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zalać marynatą nad polędwicami, wycisnąć powietrze z worka, zamknąć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Użyj ręcznika papierowego, aby poklepać nadmiar marynaty z wieprzowiny; pozostaw do siedzenia w temperaturze pokojowej, podczas gdy grill jest podgrzewany. Lekko olejowy ruszt grillowy. Gotować wieprzowinę 3 minuty z każdej strony (ze wszystkich czterech stron) w sumie 12 do 15 minut. Wieprzowina zostanie wykonana, gdy nie jest już różowy w środku i osiągnęła wewnętrzną temperaturę 145 Stopni F (65 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Zdjąć z grilla i przykryć mięso luźno namiotem foliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn