Grillowana Gorgonzola Płaskie Żelazka
Grillowana Gorgonzola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 690 kalorii, 50g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, bazylii, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Bruschetta z grillowaną czerwoną i żółtą papryką, Gorgonzolanem i olejem bazyliowym, Grillowany stek z płaskiego żelaza z sosem Chimichurri, oraz Grillowany płaski stek z sałatką pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Połączyć cynamon, czarny pieprz, czosnek w proszku, chili w proszku, pieprz cayenne, i brązowy cukier w małej misce.
Posyp ze wszystkich stron płaskimi żelaznymi stekami i wciśnij do mięsa; odstaw na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Wlać czerwone Wino i gotować, aż wino prawie odparuje, o 5 minut więcej.
Usuń cebulę z patelni i odstawić.
Gotować steki z płaskiego żelaza na rozgrzanym grillu przez 4 minuty na stronę, a następnie wyjąć i umieścić na patelni. Steki polać mieszanką cebuli i posypać serem Gorgonzola.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i steki gotowane do pożądanego stopnia doneness, około 5 minut dla średnich.
Posypać posiekaną bazylią do podania.