Grillowana cukinia ze świeżą mozzarellą

Grillowana cukinia ze świeżym Mozzarellanem to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 253 kalorie, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, mozzarellę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Słodka kukurydza, cukinia i świeża Mozzarella Pizza, oraz Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatta.
Instrukcje
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wrzucić cukinię z 1 łyżką oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Grilluj lub piecz cukinię, obracając raz, aż stanie się miękka i złocista, około 5 minut na stronę.
Włóż cukinię z powrotem do miski.
Cukinię wymieszać z 1/2 łyżki oleju, 1/8 łyżeczki soli, octem, czosnkiem i natką pietruszki.
Umieść plastry mozzarelli na talerzu do serwowania, wachlując je, tworząc okrąg.
Skropić pozostałe 1/2 łyżki oleju i posypać szczyptą pieprzu. Złożyć plastry cukinii na pół i włożyć je między kawałki sera.
Świeża Mozzarella: Miękka mozzarella ma kształt kulek i jest przechowywana w wodzie, aby była wilgotna. Jest dostępny zarówno solony, jak i niesolony, ale ten ostatni jest bardzo mdły. Preferujemy odmianę soloną; solenie wydobywa łagodny, mleczny smak sera.